Gasdrivna transport- och distributionsbilar för stadstrafik

Miljözonerna blir allt fler, och kraven på lägre utsläpp ökar från både kunder och politiker. Tänk klokt och visa att ni bryr er. Genom att ställa om till gasenergi når ni era klimatmål, undviker höga straffskatter och framtidssäkrar era affärer. FIAT har flera gasdrivna transport- och distributionsbilar på marknaden – perfekta för er som vill minska er miljöpåverkan utan att kompromissa med vare sig räckvidd eller prestanda.

FIAT Doblò Natural Power CNG

Smart gasdriven skåpbil som går på komprimerad gas (CNG) med en räckvidd på upp till 750 km. Tack vare att gastankarna har monterats under golvet har FIAT Doblò Natural Power CNG samma lastbilskapacitet som en motsvarande dieselmodell. Lastvikten är dessutom högst i klassen med ca 800 kg!

Fiat Ducato CNG

Den enda framhjulsdrivna transportbilen i sin klass med gasdrift. Fiat Ducato CNG kommer i en mängd olika storlekar och utföranden och har samma lastkapacitet som dieselmodellerna, tack vare att tankarna är monterade under golvet. Går på komprimerad gas (CNG) och har en räckvidd på 500 km.

Satsa på framtidens energi och rulla vidare när diesel stannar!