FordonsGas får ny webb och nytt utseende

Vi lanserar ny webbplats och en ny grafisk identitet – viktiga steg på resan mot cirkulär mobilitet. 

2018 är ett spännande år för oss på FordonsGas. I juni kommer hela den svenska transportbranschen påverkas av de nya bonus-malus-reglerna. Debatten hettar till och ute i Europa ser vi hur allt fler städer stänger sina stadskärnor för dieseltrafik.

Samtidigt fyller vi på FordonsGas 20 år. Efter två decenniers kämpande känns det äntligen att allt fler fattar att gas är framtidens energi. För det är bråttom nu. Vi måste bli fler som tänker nytt och tankar bättre.

Resan mot cirkulär mobilitet har bara börjat.

Vi på FordonsGas tror att människor vill göra gott, bara det inte är krångligt eller för dyrt. Därför ser vi det som vår uppgift – att göra det enklare att färdas hållbart. Och som i all förändring måste vi börja där vi står. Med oss själva.

Därför har vi tagit ett helhetsgrepp om vårt varumärke och uppdaterat både hur vi ser ut och hur vi presenterar vårt erbjudande. Allt för att bli så enkla som möjligt. Borta är krångliga formulär, svårtydda blanketter och komplicerade beskrivningar. Istället strävar vi mot att skapa en sömlös kundupplevelse – oavsett var eller hur du som kund kommer i kontakt med oss.

Den nya webbplatsen och vårt nya grafiska uttryck är viktiga steg på vägen. Men resan mot cirkulär mobilitet har bara börjat.

Hoppas att du vill följa med.