Driftledare till FordonsGas i Göteborg

Vill du jobba med hållbarhet och framtidens energi? Nu har du chansen! Vi på FordonsGas söker två nya medarbetare som tillsammans med befintliga kollegor kommer att utgöra teamet inom driftledning. En roll som bland annat innebär att vara navet vad gäller kommunikation, bevakning och styrning av företagets gastankstationer, transporter och produktion.

Om rollen

Som driftledare kommer du framför allt att jobba med:

  • Kommunikation med kunder och entreprenörer
  • Mottagning av felanmälningar och larm
  • Fjärrbevakning och styrning av tankstationer och produktion
  • Styrning av servicetekniker, entreprenörer och väktare
  • Logistik – planering av dagliga transporter
  • Reservdelshantering – beställning, inrapportering, inläggning på lager
  • Lastningsövervakning av tanktrailer
  • Planering och uppföljning i företagets affärs- och ärendehanteringssystem

Vi ser att du som söker har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Teamet arbetar 2-skift och arbetstiderna under vardagarna är kl. 6-15 eller kl. 13-22 och under helgen kl. 6-17. Vanligen arbetar du 4 dagar i rad och är därefter ledig i 4 dagar. Du arbetar i genomsnitt en helg i månaden.

Din profil

Som person är du kommunikativ och tydlig i ditt sätt. Du samarbetar med lätthet tillsammans med andra människor. Du är självgående, driftig och trivs med att arbeta med planering och proaktivitet. Detta då du arbetar delar av skiften, framförallt kvällar och helger, helt på egen hand. Att du är flexibel i ditt sätt att arbeta och resonera är viktigt då processer och rutiner kommer att utvecklas med tiden. Vi hoppas att din plan är att komma till FordonsGas för att du vill växa med oss.

Så ansöker du

Tjänstens tillträde är så snart som möjligt med hänsyn tagen till eventuell uppsägningstid. Placering är på kontoret i Gårda i centrala Göteborg och tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 procent, med en inledande provanställning på sex månader.

FordonsGas samarbetar i denna rekrytering med rekryteringsföretaget Söder & Co. Ansökan är du välkommen att skicka via Söder & Cos’ hemsida www.soderco.se. Urval kommer att ske löpande. För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sofia Berggren eller Niklas N Ekeblad.

Vill du följa med oss på resan mot cirkulär mobilitet? Ansök här!