Miljözonerna blir allt fler, och kraven på lägre utsläpp ökar från både kunder och politiker. Tänk klokt och visa att ni bryr er. Genom att ställa om till gasenergi når ni era klimatmål, undviker höga straffskatter och framtidssäkrar era affärer. Det finns flera gasdrivna transport- och distributionsbilar på marknaden – perfekta för er som vill minska er miljöpåverkan utan att kompromissa med vare sig räckvidd eller prestanda.

Access all areas.

Dieselbilarnas tid i city är snart förbi. Med förnybar gasenergi i tanken har du en bil som är framtidssäkrad för alla miljözoner. Dessutom bidrar du till bättre luftkvalitet i våra städer och mindre koldioxidutsläpp – men också till fler gröna jobb och bättre ekonomi.

Västsveriges största nät av gasenergistationer.

Med gasbil kör du lika lätt i stan som till fjällen eller ner i Europa. Bara i Sverige finns över 170 gasenergistationer, och nästan 4000 i Europa. För dig som bor i Västsverige har vi på FordonsGas ett heltäckande nät med 40 stationer från Håby norr om Uddevalla till Varberg, från Mariestad till Vetlanda.

“Det fungerar som vilken bil som helst” - “Det fungerar som vilken bil som helst”, säger Fredrik Gabrielsson, servicetekniker