Ta bilen med bättre samvete – välj framtidens energi

Att köra på gasenergi är att rulla med bättre samvete. Ett medvetet, klimatsmart val som ger lägre utsläpp av CO2 och farliga partiklar. Och från och med 1 juli 2018 dessutom en bonus på 10 000 kronor!

Närproducerat och klimatsmart.

Med närproducerad biogas i tanken gör du inte bara en insats för dig och miljön, utan för hela Sverige. Och utan att behöva ändra på hur du kör bil.

Småbil, mellanklass eller kombi?

Enkel att fickparkera, plats för familjen – eller riktigt mycket plats. Vilken bil vi behöver är olika i livets olika faser. Desto bättre att det finns gasdrivna bilar i alla slags klasser. För att göra det enkelt för dig har vi samlat populära gasbilar på en sida.

Västsveriges största nät av gasenergistationer.

Med gasbil kör du lika lätt i stan som till fjällen eller ner i Europa. Bara i Sverige finns över 170 gasenergistationer, och nästan 4000 i Europa. För dig som bor i Västsverige har vi på FordonsGas ett heltäckande nät med 40 stationer från Håby norr om Uddevalla till Varberg, från Mariestad till Vetlanda. Och fler ska det bli!

Tanka billigare med gasenergi!

Att köra på gas är schysst både för både miljön och plånboken. Kostnaden per mil är ungefär 20 procent lägre än bensin och diesel. När bensinpriset just nu är uppe på rekordnivåer blir gasenergi ännu mer fördelaktigt. Vill du räkna ut jämförelsepriset? Vi hjälper dig!