Kör långt på förnybar energi – med upp till 40 procent lägre förmånsvärde.

För dig som kör tjänstebil är gasenergi lika ekonomiskt som ekologiskt. Samtidigt som du bidrar till bättre luft och mindre klimatpåverkan får du 40 procent lägre förmånsvärde och en bil som är skattefri i 5 år. Ännu större skillnad blir det när nya regler för bonus-malus slår igenom 1 juli. Och vet du vad – dagens gasbilar är bättre än någonsin.

Kör som förut!
Med upp till 100 % förnybar energi.

Med närproducerad biogas i tanken gör du inte bara en insats för dig och miljön, utan för hela Sverige. Och utan att behöva ändra på hur du kör bil.

40 procents lägre förmånsvärde?

Den goda kraften, den sköna känslan. Och en bra deal.

Kör en bil som är schysst på alla sätt. Dagens gasbilar erbjuder kompromisslös körglädje och ger dig som tjänstebilsförare upp till 10 000 kr i miljöbonus, 40 procent lägre förmånsvärde och är skattefri i 5 år. Vem vill köra i en fossilare?

Västsveriges största nät av gasenergistationer.

Med gasbil kör du lika lätt i stan som till fjällen eller ner i Europa. Bara i Sverige finns över 170 gasenergistationer, och nästan 4000 i Europa. För dig som bor i Västsverige har vi på FordonsGas ett heltäckande nät med 40 stationer från Håby norr om Uddevalla till Varberg, från Mariestad till Nässjö. Och fler ska det bli!

"En gasdriven bil är enkel att leva med och det bästa sättet för mig att minska min klimatpåverkan."