God jul och gott nytt år!

Det har hunnit hända mycket under 2018. Under året som gått har vi fått klartecken för flera nya tankstationer för gasenergi – och aldrig förr har så många tankat med FordonsGaskortet. Tack vare alla fantastiska kunder och kollegor går vi in i 2019 med hopp och stora planer.

Under 2018 har vi tagit viktiga steg mot vår vision – att bli det ledande energiföretaget inom cirkulär mobilitet. Och det finns fler tecken på att cirkulärt tänkande tagit fart i politiken. I juli infördes det nya bonus/malus-systemet, beslut har fattats om miljözoner i stadskärnor och företag har kunnat söka investeringsbidrag från Klimatklivet. Nya lastbilsmodeller som går på flytande gasenergi har rullat ut, lätta lastbilar samt flera nya gasbilsmodeller för personbilar har lanserats och ännu fler modeller är att vänta under 2019.

Läs mer: I gasbilsväljaren kan du se alla gasfordon på marknaden

En mer hållbar framtid

Fast vi nu går in i kalla tider är det nog rekordvärmen från sommaren vi kommer minnas mest från 2018. En påminnelse till oss alla om att klimatförändringarna måste tas på allvar. Omställningen till förnybar energi och hållbara transporter måste ske, och den måste ske nu.

Som kund hos FordonsGas är du inte bara med och bidrar till lokal biogasproduktion och en förbättrad infrastruktur för gasenergi – du är även med och visar vägen mot en mer hållbar framtid. För det vill vi säga ett stort tack och god jul!

 


Vill du läsa mer om vad som hänt under gasenergiåret 2018? Här på webben kan du ta del av alla nyheter från året som gått. Är du mer nyfiken på vad som händer nästa år kan du läsa mer om våra nya tankstationer för flytande gasenergi istället.